Foto: YouTube / Nova S

U večerašnjoj emisiji "Među nama" gost Rade Đurić bio je Zoran Kesić, autor satirične emisije "24 minuta", koja ove subote kreće sa novom sezonom na televiziji Nova S. Oni su razgovarali o Vašingtonskom sporazumu, šalama Ričarda Grenela, izborima u Crnoj Gori, ali i o tome što se Kesić zamerio prosvetnim radnicima.

Komentarišući izjavu Ričarda Grenela da bi jezero Gazivode moglo da se zove Trampovim, Kesić je kazao da je to isto kao kada bismo mi preko skajpa diskutovali o nekakvom jezeru u Papui Novoj Gvineji.

„Naš odnos prema papuanskom jezeru je takav, kakav je verovatno njihov prema situaciji ovde. Grenel jeste lično uključen u to, ali to mu je posao, nije mu to život. On se neće snabdevati vodom iz tog jezera i može mu se da pravi takve šale,“ kazao je satiričar.

Govoreći o odmoru i tome što je u intervjuu za portal Nova.rs rekao da ga je proveo kao prosvetni radnici, Kesić je iskoristio priliku da se izvini zbog takve izjave:

„Moram da se izvinim prosvetnim radnicima, posebno što mi je ovaj stariji sin krenuo u prvi razred i nikako mi nije u interesu da im se zameram. Samo sam hteo da kažem da mi u juli i avgustu ne radimo. Ali oni rade,“ šaljivo je nastavio on.

O tome šta misli o izborima i postizbornoj situaciji u Crnoj Gori, ali i o temama koje će da budu obrađene u sutrašnjoj emisiji „24 minuta“, pogledajte u videu:

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare