Foto: Promo

Kada na letovanje ili neko drugo putovanje idemo sopstvenim automobilom, nikako ne želimo da nam neke stvari krenu po zlu – da nam se dogodi kvar vozila ili nezgoda na putu.

Automobil pun stvari, deca koja nestrpljivo iščekuju da stignu na more, dodatni troškovi šlepovanja koji mogu biti prilično veliki “udar” na vaš novčanik – sve su to okolnosti koje mogu da doprinesu nervozi i tenziji ukoliko nemate AMSS paket pomoći na putu.

Uvek postoje i oni koji na putovanje krenu s uverenjem: Ma to se meni neće desiti, ali je ipak veći broj vozača koji razmišljaju unapred i na vreme spreče glavobolju, bilo da putuju širom Srbije ili kontinentalne Evrope.

Auto-moto savez Srbije u ponudi ima sledeće pakete pomoći na putu – Super članski paket, Premium Srbija i Premium Evropa paket uz koje je vozačima obezbeđena brza i efikasna pomoć na putu dostupna 24 časa, sedam dana u nedelji tokom cele godine.

Foto: Promo

Ukoliko se odlučite za najtraženiji paket za porodični odmor u regionu, Super članski paket, obezbedićete šlep vozila u kvaru do 140 km u Srbiji, kao i besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode u neograničenoj kilometraži – i u Srbiji i u Evropi, uz brojne druge pogodnosti.

Premium Srbija paket, sa kojim vam je zagarantovana neograničena kilometraža sa šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u Srbiji, pravi je izbor za vozače koji, zbog prirode posla ili iz zadovoljstva, često putuju širom naše zemlje, dok je apsolutna preporuka naše redakcije Premium Evropa paket, koji je idealan izbor ukoliko ovog leta svojim kolima “krstarite” Evropom. On nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu širom Srbije i Evrope!

Foto: Promo

U zavisnosti od pogodnosti, cene paketa kreću se od 2.700 do 6.750 RSD godišnje na AMSS webshop-u, a dobra vest je da ih, pored AMSS članova, mogu koristiti i članovi porodičnog domaćinstva sa iste adrese prebivališta.

Krenite na letovanje sa jednom brigom manje!

Želimo vam prijatan odmor i srećan put.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare