U novinama "Nova", u sredu, bivši član Radne grupe za sporne privatizacije poručuje: "Spremali smo se da uđemo u 'Srbijagas' kada su nas ukinuli".

“U petak smo otišli sa posla najnormalnije, a u subotu smo iz medija saznali da je Radna grupa MUP rasformirana”, objašnjava Siniša Janković, inspektor MUP u penziji.

Nutricionisti “Batuta” predložili zdrav jelovnik za osnovce, ali su “zaboravili” kolike su nam plate i da pola Srbije nema za đačku užinu.

“Ovsene pahuljice u mleku pre škole, voće i lanene pločice za veliki odmor, riba i povrće za ručak – jeste najzdraviji meni za koji će roditeljima nedeljno biti potrebno do 2.500 dinara po detetu.”

Berlin šalje pozivnicu predsedniku Srbije i premijeru Kosova.

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti uskoro bi trebalo da imaju sastanak sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcem. Prema informacijama dnevnog lista ’Nova’, pomenuti susret bi trebalo da se održi najkasnije u novembru.”

Glumac Denis Murić, dobitnik Gran-pri Naisa za glavnu ulogu u filmu “Zlatni dečko”, u razgovoru za naš list kaže: “Preda mnom su filmovi i serije, ali i računi za stan”.

Čuveni napadač Gabrijel Batistuta ističe: “Pratim Vlahovića, Srbija ima dobar tim za Katar”.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Đurić: Raste prodaja peći i agregata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar