Foto:N1

Povodom incidenta ispred zgrade u kojoj se nalaze njene prostorije, kompanija Aseko uputila je izvinjenje televiziji N1.

Prilikom pokušaja snimanja zgrade kompanije „Aseko“ za potrebe TV priloga, ekipu N1 napao je radnik firme koja je angažovana na obezbeđenju tog objekta, uz udaranje kamere i otvorene pretnje.

„Samo dođete tu ko neki indijanci, mislite da ako su vas iz Amerike poslali da možete da radite šta hoćete. Dosadan si. Dođi u moju kuću upucaću te ko zeca još kad te vidim odakle si doš’o“, rekao je radnik obezbeđenja ekipi N1.

Povodom tog incidenta, kompanija Aseko uputila je izvinjenje televiziji N1.

„Radnik obezbeđenja koji je onemogućio snimanje zgrade nije zaposlen u našoj kompaniji, niti angažovan sa naše strane. Žao nam je zbog navedene situacije, pogotovo što kao kompanija ne podržavamo nijednu vrstu neprofesionalnog i nasilnog ponašanja“, poručuju iz kompanije Aseko.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ostavila je prethodno na pisarnici Republičkog javnog tužilaštva ugovore u kojima se, kako kaže, vidi da je kompanija „Aseko“, u kojoj radi brat premijerke Ane Brnabić, Igor Brnabić dobila 180 miliona dinara za projekat Kancelarije za IT upravu koja je u nadležnosti predsednice Vlade.

U reakciji firma Aseko navodi da više od jedne decenije posluje sa javnim sektorom i ima uspešnu saradnju sa više od 20 institucija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar