Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Kupreškoj ulici, na delu od Krajiške do Solunske, kao i na delu od Solunske do Mačvanske, od danas do 6.septembra biće izmenjen rad linija javnog prevoza.

Tokom radova doći će do potpunog zatvaranja Kupreške ulice, pa će vozila sa linija 15 i 78 i noćne linije 15N saobraćati kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Krajiška – Jakšićeva – dolazno-polazno stajalište „OŠ Gavrilo Princip 1“ – Jakšićeva – Slovenska – Geteova i dalje redovnom trasom.

Kako je objavljeno na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz, vozila sa linije 45 ići će kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Geteova – Krajiška – Jakšićeva – dolazno-polazno stajalište „OŠ Gavrilo Princip 1“ – Jakšićeva – Slovenska – Geteova i dalje redovnom trasom.

Pročitajte još:

Vozila sa linije 612 saobraćaće u oba smera trasom saobraćajnica T6 – Ugrinovačka – Banatska i dalje redovnom trasom, dok će vozila sa linije 709 ići u oba smera, od polazno-dolaznog terminusa „Zemun (Bačka)“ ulicama Bačkom, Ugrinovačkom, saobraćajnicom T6 i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta i to privremeno dolazno-polazno stajalište OŠ „Gavrilo Princip 1“ (za linije 15, 15N, 45 i 78) koje se uspostavlja u Jakšićevoj ulici, 40 metara ispred raskrsnice sa Slovenskom, u visni kućnog broja 17 i privremeno stajalište „Bačka 1“ (za liniju 612 smer ka Novom Beogradu) koje se uspostavlja u Ugrinovačkoj, 60 metara posle raskrsnice sa Banatskom ulicom, u visini kućnog broja 204.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram