Kraljevo Foto: BalkansCat / Shutterstock

Kraljevo se pridružilo gradovima koji su odložili doček Srpske nove godine, potvrđeno je večeras iz Turističke organizacije Kraljevo.

Odložen je koncert planiran povodom dočeka srpske Nove godine na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, saopšteno je večeras iz kabineta gradonačelnika.

Zbog veoma nepovoljne epidemiološke situacije izazvane virusom Covid-19, odložen je koncert Miroslava Ilića, planiran za četvrtak, 13. januar 2022.
godine, na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, povodom dočeka srpske Nove godine, kao i svi drugi predviđeni programi – nastup Akapulko benda, program za decu, vatromet i posluženje.

PROČITAJTE JOŠ

„Koncert legende narodne muzike Miroslava Ilića, koji je on želeo da pokloni Kraljevčanima, biće naknadno organizovan, kada to epidemiološka situacija dozvoli“, piše u saopštenju.

„Podsetimo, prethodno je proslavu Nove godine otkazalo Užice,Ivanjica , ali i Čačak, navodeći pogoršanu epidemilošku stiuaciju kao razlog.

Srbija se suočava sa najvećim brojem zaraženih od početka epidemije, koji je juče premašio 13.000, a ljudi u redovima ispred kovid ambulanti čekaju i po nekoliko sati

BONUS VIDEO: Ponovo redovi ispred kovid ambulanti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare