Gvozden Nikolić
Gvozden Nikolić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon snimka prepiske koji je stanovnik iz Nove Varoši imao sa novinarom Gvozdenom Nikolićem, i kada je navodno sa njegovog profila dobio niz uvreda, Nikolić je ispričao da mu to “pakuje” nekolicina ljudi, od kojih pojedini pripadaju kriminalnom miljeu.

“Taj rečnik jeste neprimeren, ali nisam ga ja pisao. Ako uđete na Fejsbuk i ukucate moje ime, naći ćete pet profila. Pa nisam valjda sam sebi to kreirao. I ovaj jedan mi ne treba. Ti ljudi kreiraju lažne stranice, a onda sa njih pišu i odgovaraju. I onda zloupotrebljavaju medije”, rekao je Nikolić.

Kaže da je pozadina priče, da on bude uklonjen sa medijske scene.

“Nikome neću reći ružnu reč. A laži koje ova grupa nekoliko godina širi o meni, govori o njima. O tim likovima nemam šta da kažem, sem da su sitni, nebitni i mali. Rade ljudima o glavi”, kaže Gvozden Nikolić.

Podsetimo, tokom blokade kod Preljine u decembru prošle godine, novinar TV Prva Gvozden Nikolić dočekan je zvižducima zbog njegovog ranijeg izveštavanja sa sramnog protesta podrške direktoru „Namenske“ u Lučanima Radošu Milovanoviću, kome se sudi za pogibiju dvojice radnika. Potom je Nikolić, nezadovoljan „dočekom“, ali i zbog objava na društvenim mrežama, uputio preteće poruke Mirku Poledici.

Što se tiče njegovog (ne)izveštavanja o nesreći iz „Namenske“, Nikolić je prokomentarisao i ovaj slučaj.

„Oni su taj nesrećni događaj iz fabrike hteli da meni stave na leđa. Znate kako izgleda moja emisija, u kojoj pršti harmonika, ja nisam mogao da stavim jednu takvu nesreću. Tvrdim da je TV Prva dala najviše prostora upravo toj nesreći“, tvrdi Nikolić.

BONUS VIDEO: Od Orašca do Eko blokade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar