Preljina protest Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Tokom jučerašnje blokade kod Preljine, novinar TV Prva Gvozden Nikolić dočekan je zvižducima zbog njegovog ranijeg izveštavanja sa sramnog protesta podrške direktoru "Nameske" u Lučanima Radošu Milovanoviću, kome se sudi za pogibiju dvojice radnika. Potom je Nikolić, nezadovoljan "dočekom", ali i zbog objava na društvenim mrežama, uputio preteće poruke predsedniku Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirku Poledici.

„Eeeee Gvozdene Nikoliću, ničija nije gorela do zore. Stićiće te svaka suza Milivojevića, ali će tada biti prekasno“, napisao je na Tviteru Mirko Poledica.

Na snimku koji je objavio Poledica čuje se muški glas koji dobacuje novinaru Nikoliću:

„Pozdrav od porodice poginulog čoveka u Lučanima“, rekao je čovek, a Nikolić je upitao „a šta je sa njim“, dok mu čovek odgovara, „nije ništa, poginuo je“.

Građani su sve ovo dobacivali imajući u vidu da je Nikolić izazvao incidente pri izveštavaju sa sramnog protesta podrške direktoru „Namenske“ u Lučanima Radošu Milovanoviću, kome se sudi za pogibiju radnika Milomira Milivojevića (25) i Milojka Ignjatovića (55), nakon eksplozije baruta, 14. jula 2017. u fabričkom pogonu. Kada se Nikoliću porodica Milivojević obratila kao novinaru, on se nije odazivao, ali je došao da izveštava sa skupa podrške direktoru.

„Ne bojim vas se danas sam ušao među vas. Dno ste dna. Vređali ste i radili šta ste hteli. Možete kamenje još tonu. Tvrdim da si to i Poledice Pavle i Stojan sve sprsli. Kuća vam se zatrla. Upamtite ovo. Kuća vam se zatrla“, preneo je skrinšot navodne poruke koju je sa Vibera Nikolić uputio Poledici.

BONUS VIDEO: Blokada na Slaviji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar