Foto:Nova.rs

Uvereni smo da je ovo pravna država i da zakon važi za sve, kako za nas investitore, tako i za one koji su zainteresovani za naše poslovanje, navodi se u reakciji Kamenoloma "Gradina" u Kosjeriću.

Mi smo spremni da razgovaramo i pozivamo sve koje zanima naše poslovanje, organizacije i aktiviste, da nam se obrate i zatraže uvid u dokumentaciju i dozvole koje posedujemo, navode u ovoj kompaniji.

„Ništa ne krijemo i spremni smo svima da pružimo adekvatne odgovore i informacije. Ovo će biti najmoderniji kamenolom, koji ispunjava sve ekološke standarde propisane od strane Evropske unije“, navodi se u reakciji za Danas.rs i dodaje:

„Dosadašnja saradnja sa građanima Kosjerića je bila izuzetna, kao i sa meštanima sela koja se nalaze u blizini našeg kamenoloma. Mnogi od njih će konačno imati rešeno vodovodno snabdevanje upravo zbog toga što smo se mi obavezali da ćemo, pre pokretanja kamenoloma u rad, rešiti pitanje vodovoda za 40 domaćinstava.“

Mi kao firma smo spremni da izađemo u susret i pružimo neophodne informacije svakome ko je zainteresovan u naš projekat, jer svima nam je u interesu da građani ne budu žrtve poluinformacija, tvrde u Gradini.

BONUS VIDEO -Meštani blokiraju put zbog kamenoloma

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare