Gavrilo Đurđević sa porodicom Foto:Privatna arhiva

Na današnji dan, pre godinu dana, objavljena je prva fotografija sa koje se smešio maleni Gavrilo Đurđević, a njegovi roditelji molili znane i neznane, da im pomognu u prikupljanju 2,4 miliona evra. Danas se sa osmehom zahvaljuju svima koji su verovali u Gavrila. Na stranici ‘‘Za Gavrilovu pobedu‘‘, objavili su dirljivu poruku zahvalnosti, koju vam uz odobrenje porodie prenosimo u celosti.

Sve je počelo ovako: “Stisni zube, moramo, možemo, jako, – SAD”

Da bismo danas uživali u ovom osmehu, zbog toga što je veliki broj vas verovao u snagu i timski duh i trud, pre tačno godinu dana, počela je naša zajednička velika trka.

Naš tim boraca, za najvećeg borca, na čelu sa zauvek najboljim Čika Riletom (Slavoljub Ristić Rile 1978-2021 prim. aut.)  otpočeo je borbu.

Mnogo pripreme, organizacije, odricanja, suza, pokušaja, odustajanja, promene planova, radosti … 

Mnogo dobrih ljudi, koji se nikada nisu poznavali, sada su prijatelji za ceo život, a spojio ih je jedan cilj – lek za Gavrila.

PROČITAJTE JOŠ

Nije svakog dana bilo lako, ali Gavrilo je privlačio uvek osmehe svih vas, lepu reč, blagoslov, topao pogled, molitvu.  Pored svakog delića novca koji ste odvojili od vaših porodica da ubacite u kutije za njega, pre svega,  najviše smo zahvalni što je svaka lepa misao upućena njemu,  upravo “otvarala” put i nekako se brže stizalo do cilja.

Gavrilo je danas nasmejan, onako glasno, zadovoljno se igra sa braćom i baš kako treba. Napreduje i sarađuje u svakoj daljoj vežbi i terapiji.  Usudiću se reći i pravo – dete ljubav.

U njega je utkana svaka vaša poruka, svaki pogled, osmeh, zagrljaj …

Pun je,  baš te nežne energije, jer ništa nije slučajno.

Gavrilo Đurđević Foto:Privatna arhiva

Hvala vam beskrajno što vas je u ovom ludom vremenu baš TOLIKO bilo uz Gavrila, što niste posustali, što je jako uvek bilo jače i hvala što se i danas radujete svakom njegovom napretku.

Zauvek zahvalni,

Napisali su Gavrilovi roditelji uz zajedničku fotografiju sa Gavrilom i njegovom braćom Vasilijem i Andrejem. 

 

****

BONUS VIDEO: Pobeda u ringu humanosti: „Nisu mogli da me odvrate od ideje da doniram bubreg“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar