Đuričko iz Amerike: Petkom da se obučemo kao da idemo u grad

Podeli:
NIkola Đuričko
Foto: Youtube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem

U najnovijoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem“ gost je bio glumac Nikola Đuričko, koji se javio iz daleke Amerike.

„Škole su zatvorene, klinci uče od kuće, nema kretanja, sem do radnje, ali možeš da džogiraš, da prošetaš kera i dete, s tim što nema koncerata i drugih javnih skupova“, kazao je Đuričko.

Pričao je i da je bilo nestašice toalet-papira, ali da Amerikance treba razumeti, njima je ovo prvo vanredno stanje, nama je četvrto.

Nikola je otrkio i kako on i njegova porodica žive u izolaciji.

„Mi volimo što smo zajedno, ali je lepo kad odeš negde, pa im se obraduješ kad se vratiš. A ovako se sad ispituju naše granice, koliko možemo da se istolerišemo. Mi smo napravili neki mali raspred, u dva sata je matematika, u tri je gitara, u četiri je ne znam šta, u pet Ljilja moja drži jogu. Ja sam hteo u šest da držim istoriju filozofije, ali su odbili moj predlog. I nije loše da se petkom svi lepo obučemo, kao da idemo u grad, da se ne vučemo stalno u pidžamama“.

Pročitajte još:

On je preporučio i da pratimo Instagram profil „Uz priču je lakše“, gde naši glumci čitaju priče za decu, a možemo i da gledamo stare dobre filmove.

Emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na programu je subotom od 21 sat.