Zoran Kesić: Jedemo i gledamo na monitoru jedni druge

Showbiz 21. mar. 202012:33
Podeli:
Foto: Promo Nova S

Zoran Kesić, autor i voditelj emisije "24 minuta", govorio je o izolaciji u trenutku pandemije koronavirusa i vanrednog stanja u Srbiji, te je za dnevni list "Danas" rekao da on i njegov tim sada komuniciraju putem Skajpa.

Naime, voditelj humoristično – satirične emisije „24 minuta“ u novom intervjuu za „Danas„, rekao je da oseća dužnost da on i ekipa koja radi na emisiji nastave sa snimanjem, kao i da su poslovne sastanke sada prebacili na onlajn komunikaciju Skajpom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nađemo se svi na skajpu pa pišemo. Dogovaramo se, smejemo, prepiremo… sve isto kao i tokom normalnog stanja. Samo što nismo fizički zajedno. Čak pravimo i pauzu za ručak u isto vreme. Jedemo i gledamo na monitoru jedni druge kako jedemo“, rekao je on za pomenuti medij i dodao:

„Gledamo u emisiji da kritikujemo ono što se kritikovati mora, ali istovremeno i da delujemo umirujuće na gledaoce. Da im kažemo da će sve biti ok, da će ovo proći kao što sve prolazi i da je samo bitno da poštuju pravila i da svi budemo jedinstveni u borbi za zdravlje i život. Nemam pojma dokle će ovo da traje, ali juče sam ukrao jedan trenutak između kuće i prodavnice. Lepo vreme, sunce, samo sam podigao glavu zažmurio, i rekao sebi „evo isto ovako žmurim na moru, dok plutam na leđima a sunce prži“. E setiću se toga ovoga leta, baš u tom trenutku“, završio je Kesić.

Emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ emituje se svake subote od 21 čas na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.