Foto: Promo Nova S

Voditelj Zoran Kesić nalazi se sa suprugom i decom u izolaciji i ističe da je dobrodošlo sve što treba i može da se uradi na suzbijanju koronavirusa.

„Izlazim samo kada je neophodno da kupim šta treba i da izvedem decu bukvalno na pola sata u park. Kao i svi, pridržavamo se preporuka stručnjaka i pokušavamo da budemo savesni. Činimo sve što je do nas da što pre prođe“, rekao je Kesić za Dnevni avaz.

On se potom osvrnuo i na nedisciplinu pojedinih ljudi u toku novonastale situacije.

„Naši narodi nisu baš disciplinovani. Mnogi su u fazonu: „Ma neće mene“. Tako možda i treba malo da se zapreti ljudima i stavi im se do znanja: „E, ako si ti blesav da sebe izlažeš opasnosti, nećeš valjda druge“. Sedi kući i čekaj da prođe ovo sve“, kaže Kesić.

U narednoj emisiji „24 sata sa Zoranom Kesićem“ koja se emituje na Nova S televiziji  biće uključena i dešavanja iz regiona.

„Želimo da vidimo kako se oni nose s virusom, u kućnoj izolaciji, pa na neki način da se povežemo i pokažemo jedinstvo u ovoj teškoj situaciji. Jer, kako izgleda, samo teške situacije mogu da nas ujedine. Postoji nešto mnogo bitnije od naših malih, dosadnih, preživljenih i prežvakanih podela po nacionalnosti i veri“ smatra voditelj.