dr Dejan Žujović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Redovi ispred kovid ambulanti su sve duži, a bolnice sve punije. U Srbiji je u poslednja 24 sata koronavirusom zaraženo još 6.179 osoba, a od posledica koje je izazvao virus umrlo je 65 osoba, što je za sada najveći broj smrtnih slučajeva u jednom danu. Do lekara i pravog tretmana je sve teže stići, čekanja su sve duža, a vremena je sve manje - zbog toga su se pojedini medicinski radnici odlučili da ponude svoje savete i stručnu pomoć putem interneta.

Pulmolog i načelnik dnevne bolnice Zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu večeras će putem Fejsbuka, u live uključenju, pružati savete svim zaraženima koji ne mogu da stignu do lekara.

„Večeras od 21h – uživo odgovori svim kovid zaraženima koji ne stižu do lekara. Emisija će ići live u trajanju od dva sata. Postavljaćete pitanja, svoje snimke ili laboratorijske rezultate. Vidimo se u 21!!!“, poručio je Žujović sa svog Fejsbuk profila.

Večeras od 21h – uživo odgovori svim kovid zaraženima koji ne stižu do lekara. Emisija će ići live u trajanju od dva sata. Postavljaćete pitanja, svoje snimke ili laboratorijske rezultate. Vidimo se u 21!!!

Posted by Dejan Žujović on Недеља, 29. новембар 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare