Relja Ognjenović Foto:Screenshot/Instagram/relja.ognjenovic

Novopostavljeni direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović proveo je vikend obilazeći penzionere u beogradskom naselju Banjica, kojima je isporučio drva za ogrev.

„Nedelju završavamo donacijom drva našim članovima, svesni toga da je naše malo za njih mnogo. Zahvalni smo im što su nas uvek lepo dočekali i ugostili i što nas u svoje domove primaju kao prijatelje. Zaslužili smo to ne samo sada, već tokom cele godine i svih prethodnih jer smo uvek tu za njih i za sve građane koji prepoznaju naš trud i zalaganje“, napisao je Ognjenović na Instagramu, prenosi N1.

Na njegovom nalogu, ali i na nalogu SNS Voždovac objavljena je serija fotografija i video vikend akcije, na kojima se direktor PIO Fonda vidi kako se rukuje s penzionerima, pomaže da se iz kamiona istovari paleta s drvima, gura i namešta drva na viljuškar…

„Kad znamo da smo za još 20 porodica obezbedili da ne brinu da li će zima biti duga, onda smo sigurni da iza nas u ovoj godini ostaju velika dela“, napisao je Ognjenović u postu od subote.

Na snimku od tog dana se vidi da je u dostavi drva građana učestvovao noseći jaknu sa stranačkim logom preko leđa i natpisom „Banjica“.

Ognjenović je ne mesto direktora PIO Fonda došao sa pozicije zamenika direktora te ustanove, a imenovala ga je Vlada na jednoj od svojih sednica početkom decembra.

PROČITAJTE JOŠ

Javnost se za njega zainteresovala još 2020. kada je sa samo 30 godina postao zamenik direktora, a spornije od godina bilo je njegovo obrazovanje.

Društvenim mrežama je tada deljena njegova poslovna biografija u kojoj se navodi da je posle završene Medicinske škole – smer fizioterapeutski tehničar, 2015. godine završio Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetnišvo.

BONUS VIDEO: Stariji Beograđani o povećanju penzija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare