Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/Instagram/sns_zvezdara

Ide hladno vreme, kažu biće možda i restrikcija, a ni grejanje nije sigurno... Teška nas zima čeka, kaže predsednik Aleksandar Vučić, a vladajuća stranka je poznata po tome da vodi računa o građanima. Doduše, najviše o onima s članskom kartom SNS. Tako u prethodnih desetak dana simpatizere stranke na opštini Zvezdara pohodi jedan poseban kamion i deli drva za ogrev. Metri i metri drva, kako kažu u SNS Zvezdara iz "ličnih sredstava"... A kad se uzme u obzir da je metar drva nedavno išao i do 15.000 dinara, reklo bi se da je reč o prilično velikim "ličnim sredstvima" za jednu opštinsku ispostavu stranke.

Red pohvala predsedniku Aleksandru Vučiću, red drva, onda red aplauza za premijerku Anu Brnabić, pa novi red drva, malo o budžetu priča ministar Siniša Mali i onda opet drva… Tako izgledaju objave na Instagram nalogu SNS Zvezdara.

Provuče se tu i neka kesa kao poklon za slavu vernom članu SNS, ali eto opet drva…

Prvo je pre desetak dana poverenik MO SNS Vračarsko polje Nenad Blagojević sa svojim timom podelio pomoć u drvetu za ogrev najugroženijim članovima SNS obezbeđenih, naravno iz „ličnih sredstava“.

I onda „veseli karavan“ s drvima kreće dalje, a tako se nižu i objave na ovoj Instagram stranici.

Ovim redom…

„Poverenik MO SNS Zeleno brdo Miloš Stojilković, uručio je pomoć u drvima za ogrev, članovima kojima je to najpotrebnije, obezbeđenu od ličnih sredstava“.

„Poverenik MO SNS Veliki Mokri Lug Nebojša Mladenović sa saradnicima doneli su pomoć u drvima za ogrev obezbeđenih od ličnih sredstava za naše najugroženije članove“.

„Кoordinator štaba 1 Aleksandar Eror zajedno sa poverenicima, MO SNS Severni bulevar i MO SNS Bulbuder, Stankom Radovanovićem i Natašom Stojanović podelili su drva za ogrev našim članovima sa niskim primanjima obezbeđenim od ličnih sredstava“.

„Poverenik MO SNS Staro Mirijevo Mihajlo Lazić sa svojim timom podelili su drva za ogrev našim članovima stranke obezbeđena iz ličnih sredstava“.

„Кoordinator Štaba 3 Mihajlo Dosković sa svojim timom uručio je pomoć u drvima za ogrev obezbeđenih od ličnih sredstava, našim članovima sa Кonjarnika“.

„Podela drva za ogrev socijalno ugroženim članovima sa područja MO SNS „Vojvoda Mišić“.

„Aktivisti MO SNS Ćirilo i Metodije podelili su drva za ogrev na svom mesnom odboru“.

Sad znamo da članovi SNS sa Zvezdare neće imati problema s grejanjem ove zime, niti s novcem za ogrev.

A vi?

BONUS VIDEO: Zašto Tviter zanemi kada „Vladanka SNS“ progovori?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare