Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta "ESTIEM" već sedamnaesti put zaredom organizuje "Case Study Show", takmičarsko-edukativni događaj na Univerzitetu u Beogradu koji će se realizovati u periodu od 3. do 10. marta. Prijave za ovaj projekat traju do 23. februara.

„Case Study Show“ je projekat čiji je glavni cilj povezivanje studenata sa najvećim kompanijama na našem tržištu, tj. njihovo približavanje poslovnom svetu.

Tokom održavanja projekta, studenti će imati priliku da nauče nešto više o tome kako se rešava studija slučaja, imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima kompanija, rešavaju poslovne probleme i na kraju, osvoje praksu u nekoj od vodećih kompanija.

Pročitajte još:

Edukacija i rešavanje studije slučaja jeste glavno, ali ne i jedino što ovaj događaj ima da ponudi. Ovo je jedinstvena prilika za učesnike da steknu veštine i znanja koje će moći da primene, konekcije, poznanstva i prelepe uspomene.

Studentima starijih godina se, kroz intervjue i Business Case, daje mogućnost da dobiju praksu ili posao u kompanijama koje su vodeće na našem tržištu, a to je prilika koja se ne propušta.

BONUS VIDEO: Studenti Medicinskog fakulteta žele da ostanu u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar