Dobro je da se sada raspravlja o karikaturama. Meni se karikatura Dušana Petričića sviđa i nije mi jasno zašto se to proglašava seksizmom, rekao je u jutarnjem programu NOVA S "Probudi se" Aleksandar Đuričić, novinar i pisac.

„Tviter je mesto gde se jedino još razmenjuju mišljenja, pa čak i uvrede. S druge strane se preteruje“, rekao je Aleksandar Đurica komentarišući polemiku koja se vodi na Tviteru i društvenim mrežama o karikaturi Dušana Petričića na portalu Nova.rs pod nazivom „Struka i bruka“.

Kako je dodao – Petričić nije doktorku Kisić Tepavčević nacrtao golu, veću odeći.

„To što hoda pistom odslikava sadašnji trenutak“, smatra Đuričić.

Komentarišući teme iz novinskih tekstova o smeni kriznog štaba, on ističe da je krizni štab za veoma kratko vreme posao štab za izazivanje krize.

„Krizni štab me podseća na rijaliti program. U nedostatku rijaliti programa, oni su postali rijaliti program i zapravo zakoračili u neke estradne vode. Imamo doktora koji je pozivao na šoping u Milano. On je osvojio publiku i on čovek živi sad neki svoj estradni život“, navodi Aleksandar Đuričić.

Kako kaže – da je ovo pravi rijaliti gde gledaoci mogu da glasaju, on tipuje da bi u finalu bili dr Kisić Tepavčević i dr Kon.

„Jer svi oni bi prigrabili deo tog kolača. Nemam ništa protiv njihovog slikanje za naslovne strane, magazine,  nastupanje u emisijama sa osuđenim kriminalcima itd, ali to prosto nije njihov posao, već da budu ozbiljni, da im verujemo kad ih gledamo, a ne da to više postaje nebitno. Ja ne pratim njihove konferencije. Proverim šta se zbiva, ali oni su izgubli poverenje. Moj savet bi im bio – ako su časni – da se povuku na vreme, da pred spavanje nekada pročitaju Hipokratovu zakletvu i da nađemo neke malo odgovornije ljude“, rekao je Aleksandar Đuričić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar