Zatvorena radnja Geox-a u Vranju Foto: Sanja Petrov/Nova.rs

Uporedo sa glasinama o odlasku Geox-a iz Vranja, poslednjih nedelja su se ispred njihove radnje u glavnoj ulici u ovom gradu stvarali dugački redovi zbog rasprodaje komada obuće ovog poznatog italijanskog brenda, a sada su police u lokalu potpuno prazne i isti je "pod katancem".

Uporedo sa glasinama o odlasku Geox-a iz Vranja, poslednjih nedelja su se ispred njihove radnje u glavnoj ulici u ovom gradu stvarali dugački redovi zbog rasprodaje komada obuće ovog poznatog italijanskog brenda, a sada su police u lokalu potpuno prazne i isti je „pod katancem“.

Prolaznici sa čuđenjem posmatraju popularnu radnju koja više ne radi, a na zaključanim vratima stoji obaveštenje za potrošače da maloprodajni objekat TDV (Technic Development Vranje, ime pod kojim zvanično funkcioniše ovdašnji pogon Geoxa), neće raditi do 31. jula „zbog korišćenja godišnjeg odmora“.

Zatvorena radnja Geox-a u Vranju Foto: Sanja Petrov/Nova.rs

Ovaj Geoksov autlet otvoren je 11 meseci od početka rada fabrike u Vranju, u novembru 2016. godine, i bio je popularan među lokalcima i turistima iz Severne Makedonije, zbog i po nekoliko puta jeftinijih komada obuće nego u njihovim maloprodajnim radnjama u tržnim centrima u većim gradovima.

Komadi koji su se ovde prodavali proizvodili su se u Vranju.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare