Foto: Nova.rs

Beograd na vodi je delo ljudi iz Ujedinjenih Emirata, što je vidljivo na svakom koraku. Na ovaj način je projektovan i šoping centar, jer je u Emiratima tržni centar glavno mesto za druženje, ručavanje i šetanje. Zato su tu građevinu su napravili i u "malim Emiratima" u Beogradu.

U sklopu Beograda na vodi za koji dan se otvara tržni centar „Galerija“ koji se najavljuje kao najveći u našoj zemlji, na prostranstvu od 300.000 metara kvadratnih.

Ipak, jedna fotografija iz unutrašnjosti tržnog centra najviše prikazuje uticaj Emiraćana, a nadamo se da to neće postati trend kod nas.

Naime, na slici je taksi koji vozi po unutrašnjosti tržnog centra od prodavnice do prodavnice.

Taksi vozila u tržnom centru odavno postoje u čuvenom Dubai Molu (tržnom centru), koja prevoze kupce od jednog do drugog željenog mesta unutar tržnog centra.

U Dubaiju u ovom vozilu mogu da se voze tri odrasle osobe i dva deteta, a cene se kreću od 3,5 do 7 evra i zavisi od distance koja se pređe.

Još nije poznato da li će ovo vozilo da bude dostupno svim potrošačima u TC Galerija, niti koliko će koštati vožnja, ali se nadamo da će potrošači radije koristiti svoje noge i prošetati
se od prodavnice do prodavnice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare