Zoran Đorđević nedavno je smenjen sa funkcije direktora "Pošte Srbije", a na njegovo mesto došao je Zoran Anđelković, nekadašnji funkcioner SPS. Međutim, on je već dobio novu funkciju i sada je specijalni savetnik generalnog direktora u istom preduzeću.

Zoran Đorđević, bivši v.d. direktor „Pošte Srbije“, postavljen je na mesto specijalnog savetnika generalnog direktora.

Kako se vidi u njegovoj imovinskoj karti, koja je promenjena pre desetak dana, on na novom radnom mestu zarađuje 240.000 dinara mesečno, samo 7.000 manje nego što je primao dok je bio direktor i 8.000 manje od aktuelnog direktora.

Đorđević je na funkciji v.d. direktora ovog javnog preduzeća bio do maja ove godine, kada je u njegovu fotelju seo Zoran Baki Anđelković, dugogodišnji socijalista koji je nekoliko dana pre nego što je postao novi direktor zvanično isključen iz redova SPS.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je direktor promenjen, visoka funkcija za Đorđevića bila je očekivana, s obzirom na to da je i ranije prelazio iz resora u resor. Tako je pre nekoliko meseci u trenutku kada ga je i Vučić krititikovao zbog lošeg vođenja „Pošte“, Đorđević pominjan kao novi ambasador u Ljubljani, ali nije dobio agreman.

Đorđević je istovremeno istaknuti član SNS.

BONUS VIDEO Šta donosi Baki Anđelković, čovek za sve sisteme Pošti Srbije: Kako je javno preduzeće uspelo da preplati 95 električnih vozila i to 20.000 evra po komadu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare