Zorana Mihajlović Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Zorana Mihajlović, aktuelna ministarska saobraćaja koja će u novoj vladi Srbije voditi sektor energetike, izjavila je da je njen najvažniji zadatak da zemlja bude energetski bezbedna.

Zorana Mihajlović je za Televiziju Hepi rekla da je u sektoru saobraćaja i građevinarstva urađeno mnogo, Srbija je napredovala u brzini izdavanja građevinskoh dozvola, izgradila je 350 kilometara puta i ima 16 milijardi aktivnih investicija u putevima, železnici, vazduhu, prenosi N1.

Ona je istakla da Vlada Srbije može da funkcioniše kao tim, a na pitanje o 11 ministarki, ona je navela da su žene nekad racionalnije, efikasnije, posebno kada je reč o ozbljnim izazovima koji slede.

„Pročitala sam jutros ekspoze Ane Brnabić, onaj od ranije, šta je bilo predvođeno u sektoru rudarstva i energetike i nadam se da ćemo to ispuniti“, rekla je Mihajlović.

Mihajlović je naglasila da se moraju poštovati evropski standardi u toj oblasti, napominjući da se niko u svetu nije odrekao uglja, ali jesu se odrekli načina na koji se ugalj koristi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare