Foto: N1

Lidl Srbija obavestio je potrošače da je iz predostrožnosti iz prodaje povukao proizvode proizvođača "Pak Rampart doo" Visoko, iz Bosne i Hercegovine. Reč je o pet vrsta napolitanki. Lidl poziva potrošače da ne konzumiraju ove proizvode ukoliko ih imaju kod kuće, već da ih vrate u bilo koju prodavnicu - sa ili bez računa, novac će im biti vraćen.

Povlače se sledeći proizvodi:

Testino napolitanke sa ukusom kakaa – vafel proizvod sa 72 odsto kakao punjenja, pakovanje od 800 grama,

Testino napolitanke sa ukusom lešnika – vafel proizvod sa 72 odsto punjenja sa ukusom lešnika, pakovanje od 800 grama,

Testino vafel sa kakao punjenjem – vafel proizvod sa 80 odsto kakao punjenja, pakovanje od 200 grama,

Testino vafel sa punjenjem ukusa lešnika – vafel proizvod sa 80 odsto punjenja sa ukusom lešnika, pakovanje od 200 grama,

Testino vafel sa kakao prelivom – vafel proizvod sa 57 odsto kakao punjenja, preliven sa 20 odsto kakao preliva, pakovanje od 200 grama.

Foto: Lidl.rs

„Ovi proizvodi povlače se zbog mogućnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, s obzirom da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj utvrđeno prisustvo u dve proizvodne šarže“, objavio je Lidl Srbija.

Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji su, kako se navodi, poslati radi detaljne provere lokalnim laboratorijama, o čemu se obaveštene i nadležne institucije.

„Potrošače pozivamo da ukoliko imaju neki od ovih proizvoda isti ne konzumiraju i vrate u bilo koju Lidl prodavnicu. Novac za proizvod će biti vraćen sa ili bez predočenja računa“, ističu u Lidlu.

Trgovac i prozvođač uputili su izvinjenje svim potrošačima koj isu kupili pomenute proizvode zbog, kako se navodi – nastale neprijatnosti.

BONUS VIDEO: Anketa – Pitali smo građane šta im najteže pada od poskupljenja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare