Delta Holding otvorio konkurs za „mlade lidere“

Biznis 07. sep. 202020:38 > 21:05
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Program "Mladi lideri" pokrenuo je Delta Holding pre 8 godina sa željom da mladim, obrazovanim ljudima bez iskustva pruži priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od najuspešnijih kompanija na našim prostorima, stoji u saopštenju povodom otvaranja konkursa.

Konkurs za 9. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 7. do 20. septembra u ponoć.

Pročitajte još:

„Tokom trajanja konkursa svi zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi i talentovani ljudi rade u više sektora u članicama poslovnog sistema Delta Holding, stiču dodatna znanja i usavršavaju se. Najbolji među kandidatima dobiće priliku da ostanu u Kompaniji nakon završetka programa“, stoji u saopštenju Delta Holdinga.

„Jako nam je važno što smo tokom krize izazvane Covidom-19 uspeli ne samo da sačuvamo sve biznise, da radimo na svim aktivnim gradilištima, već i da nastavimo sa zapošljavanjem mladih obrazovanih ljudi. To je važno za Deltu kao kompaniju, ali i za Srbiju, jer je izvesno da bi značajan deo njih sreću potražio u nekoj drugoj zemlji“, rekla je Monika Pejčić, direktor ljudskih resursa Delta Holdinga.

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude koji su nedavno završili ili privode kraju studiranje na fakultetu bilo kog usmerenja. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo onlajn, na sledećoj adresi: https://mladilideri.rs/konkurs/
Do sada se za program prijavilo više od 21.000 ljudi, jednogodišnju obuku je prošlo njih 235, a čak 34 danas je na rukovodećim pozicijama u Kompaniji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar