Foto: Shutterstock/Shutterstock/Alexandros Michailidis

Milenijum osiguranje obaveštava sva oštećena lica-putnike, da je u skladu sa Dopisom Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije od 3. januara 2024. godine proglašena insolventnost turističke agencije “Barcino tours” d.o.o.

„U želji da se proces prijave, likvidacije i isplate odštetnih zahteva sprovede blagovremeno u skladu sa važećim polisama i uslovima osiguranja, Milenijum osiguranje poziva sva oštećena lica-putnike da prikupe i kompletiraju dokaznu dokumentaciju neophodnu za isplatu naknade iz osiguranja“, saopštilo je Milenijum osiguranje, prenosi N1.

Kompletnu dokumentaciju, uz detaljno popunjen Obrazac za prijavu štete i Upitnik, potrebno je dostaviti na imejl adresu: [email protected] ili putem preporučene pošte na adresu: Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

Spisak dokumentacije koju treba dostaviti uz zahtev:

– pisani ugovor o turističkom putovanju,

– opšti uslovi putovanja,

– program turističkog putovanja,

– potvrda o garanciji putovanja,

– dokazi o plaćanju ugovorene cene putovanja u celosti ili delimično (fiskalni računi, avansni računi uz fiskalni račun, izvod iz banke),

– očitana lična karta,

– kopija kartice sa tekućim računom oštećenog lica.

Osiguravač, kako se navodi – zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju, u zavisnosti od konkretnog slučaja.

Neophodna dokumentacija može da se preuzme sa sajta Milenijum osiguranja, na adresi: www.mios.rs.

BONUS VIDEO: Oko 150 turista prevareno za smještaj u Sarajevu: “MUP zna ko je počinilac, to je uradio i prošle godine”

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar