Foto:promo

Trenutno je u toku humanitarna akcija doniranja stvari najugroženijim građanima Beograda. Na društvenim mrežama širi se poster koji poziva na dobrovoljno davanje tople odeće i obuće za prodavce magazina Liceulice i za decu u svratišu u Krfskoj ulici.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnogo nas živi u ovom gradu i većina imamo gde da se ugrejemo, ušuškamo, šta da jedemo i obučemo. Nažalost, ima onih među nama koji to nemaju. Na sreću, ima onih među nama koji možemo da im pomognemo. Ide zima, hladno vreme i svi dodatni izazovi koje je ova 2020. odlučila da nam priredi. Znamo da je prevoz često problem i da mnogi od vas iz tehničkih razloga ne mogu da odnesu stvari tamo gde su potrebne. Zato ćemo 28. i 29.11. obići sve adrese u Beogradu koje nam dostavite do petka 27. 11. i preuzeti sve što ste pripremili“, piše na posteru.

„Molimo vas da stvari budu čiste i uredno spakovane. Sve će u toku naredne nedelje biti isporučene u svratiše za decu u Krfskoj ulici i prodavcima Liceulice magazina. Hajde da zajedno uradimo nešto baš važno i lepo. Da nam grad stvarno praznično zasvetli, od nas samih.“

Foto:promo

Ukoliko imate viška tople obuće ili odeće, možete se javiti putem SMS-a na istaknuti broj – 063 359 789.

Potrebno je da u SMS-u napišete preciznu adresu, svoje ime i količinu stvari koje nameravate da donirate.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar