Sinančević: Zadovoljan sam, ali mogao sam bolje

Tokio 2020 05. avg. 202107:23
Podeli:
Armin Sinančević; Foto: OKS

Armin Sinančević izneo je utiske posle nastupa u finalu Olimpijskih igara, na kojima je zauzeo 7. mesto u bacanju kugle.

PROČITAJTE JOŠ

„Zadovoljan sam, ali sigurno da sam mogao mnogo bolje, samo ne danas, jer sam se osećao iscrpljeno“, izjavio je srpski reprezentativac u bacanju kugle nakon osvojenog sedmog mesta na Olimpijskim igrama.

„Nisam spavao u putu da bih po dolasku u Tokio spavao normalno, ali nisam uspeo. Velika je stvar sedmo mesto, posle prva tri hica mislio sam da ću doći do 21,60, mislio sam da sam danas toliko vredeo, ali nemam formu kao pre mesec dana kad sam bacao preko 22 metra i nadao se borbi za medalju“, rekao je Sinančević srpskim izveštačima u Tokiju.

Ipak, kako je naveo mora da bude zadovoljan jer su ovo njegove prve Igre.

„Prve Olimpijske igre sedmi, prvo Svetsko prvenstvo među 12, na Evropskom među šest. Idemo dalje, videćemo se narednih godina, potrebno je da više treniram, kratko sam u atletici“, poručio je Sinančević i dodao da će mu velika motivacija za naporan rad biti što je bacao u društvu najboljih na svetu i da želi da im u budućnosti bude konkurentan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar