Danilo Ikodinović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, čestitao je vaterpolistima olimpijsko zlato, što je revoltiralo Danila Ikodinovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Bravo šampioni! Kakvo zlato, kakva partija vaterpola za sve nas! Naš Novosađanin je branio nemoguće, naši momci su ostavili srce u bazenu! Srbija je ponosna na vas, vaša srca su velika! Živeli i hvala vam“, napisao je na Instagramu Vučević, aludirajući na golmana Branislava Mitrovića, koji je do ludila dovodio Špance i Grke u završnici takmičenja.

Nakon toga, javio se Danilo Ikodinović, ogorčen zbog činjenice da Novi Sad nema uslove za vaterpolo.

„Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, čestita vaterpolistima. Stida bez! Vučeviću, bazen SPENS ti ne radi bezmalo dve godine. Vaterpolo se igra u vodi, trenira se u vodi. Sram te bilo, profiteru“, napisao je Ikodinović.

Inače, još u januaru 2021. se pisalo o tome da je potrošeno više od 120 miliona dinara na renoviranje, a radovi su do tada trajali već osam meseci.

Naime, radovi su počeli 20. maja 2020, a 13. novembra iz kabineta gradonačelnika javljeno je da su radovi gotovi i da će se uskoro bazen otvoriti za sportiste i građane.

Ipak, došlo je do katastrofalnih grešaka u radovima, pukotine i izlivanja su redovna pojava, pa su se izvođači radova obrukali i dodatno uvećali troškove.

Kako je pisao N1, kompanije „Dehidra 021“ i „Bulevar company“ ogradile su se od izvedenih radova. Treća firma iz konzorcijuma koja je posao dobila na tenderu, „Max Cor“, nije se oglašavala.

Čak je rađena i dodatna sanacija, odnosno sanacija sanacije. Još 10. maja, 021.rs pisao je da će novi radovi trajati najduže četiri meseca, plan je da se pokrije otvoreni bazen na Sajmištu posle letnje sezone, a to će Grad koštati oko 140.000.000 dinara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare