Damir Mikec, srpski strelac, vratio se u Srbiju nakon osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama, a očekivano je bio sjajno raspoložen.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski strelac bio je sjajno raspoložen po dolasku u Srbiju, istakao je da i dalje ima gorak ukus zbog četvrtog mesta u miksu, ali i da pokušava da promeni odluku Milice Mandić.

„Mnogo nam znači što nas toliko pratite. I dalje nisam svestan da je ovo oko mog vrata. Mojim koleginicama je ovo postalo normalno. Prvi put imam čast da nosim ovako nešto veličanstveno. Samo mi je ovo falilo, počastvovan sam što sam uspeo da sakupim medalje sa svih takmičenja. Čast mi je da budem deo sporta koji donosi medalje od 1988. godine, sa malom pauzom u Riju. Mi imamo tamo još sjajnih strelaca, odavde navijamo za sve njih. Ostao je gorak ukus sa četvrtim mestom sa Arunović u miksu, tužan sam što nismo osvojili još jednu medalju. Prokleto četvrto mesto… Nadam se da će mi ovo dati vetar u leđa za sledeći olimpijski ciklus. Nagovaram i Micu za Pariz (smeh). Šalim se naravno.“

Podelio je i sjajnu priču iz olimpijskog sela.

„To je prava sportska porodica, bili su srećni kao da su i oni osvojili medalju. Skupili smo se svi u ‘medikal centru’ da podržimo Micu, prepričao sam joj to, pa je rekla ‘Što ne mogu da budem na dva mesta, da budem na meču i vidim kako to izgleda’. Pa smo to snimili da vidi.

[video-cdn

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar