Danilo Ikodinović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović podržao je kolegu po struci Dušana Mandića, koga su savladale emocije posle tesne pobede nad Španijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je u polufinalu olimpijskog turnira pobedila Španiju sa 10:9, a odlučujući gol je postigao Filip Filipović sa velike distance.

Uz to, sudije su priznale Španiji gol za 8:6, a o tom pogotku se može diskutovati i u danima posle polufinala.

Srbija je utakmicu završila sa petoricom isključenih igrača, a Dušan Mandić je na kraju bio svestan nepravde i nije želeo da ćuti.

„Hoću da kažem, ima boga! Bog sve vidi. Ima boga. Protiv sudija, protiv svih, protiv svih! Mi smo najbolji, mi smo najjači. Protiv svih. Ima Boga“, rekao je Mandić.

Ovu njegovu emociju prokomentarisao je i Ikodinović kao nešto potpuno prirodno.

„Mandićev izliv emocije se pretočio u zahvalnost bogu. Neko bi se zahvaljivao mami, tati, deci, ženi… Zaista ne razumem zašto se bilo ko pita što se on zahvaljuje bogu. To je bio samo jedan ogroman izliv emocije koji je potpuno prirodan i normalan posle onakvog uspeha“, kaže Ikodinović.

Srbija će u finalu Olimpijskih igara igrati protiv selekcije Grčke, koja je u drugom polufinalu pobedila Mađarsku.

„Nervira me kad ljudi osporavaju nešto što je suva emocija. Mandić je izbacio iz sebe nešto što ga je, siguran sam, tištilo od početka turnira, a kulminiralo je juče onom sramnom odlukom sudije“, objasnio je Ikodinović.

BONUS VIDEO: Datunašvili sa bronzom i zastavom Srbije stigao u Beograd

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram