Zverev preti advokatima, brani se od optužbi da je tukao devojku

Podeli:
Aleksander Zverev
Foto: EPA-EFE/MAST IRHAM

Aleksander Zverev optužen je za psihofizičko nasilje nad Olgom Šaripovom, a nakon više od 24 sata je odlučio da se oglasi.

PROČITAJTE JOŠ

„Uključio sam moje nemačke i američke advokate o ovoj stvari. Već su održali preliminarni sastanak protiv izvora i autora koji je objavio ove lažne optužbe. Sud je ispratio naše argumente i izjave, optužbe su kleveta i potpuno lažne. Advokati su zbog toga započeli dalji proces protiv izbora i autora. Kategorički i nedvosmisleno odbijan navode da sam zlostavljao Olju. Takođe podržavam osnivanje zakona ATP o nasilju u porodici. Više se neću oglašavati o ovom pitanju“, napisao je Zverev.

Ben Rotenberg objavio je intervju sa Olgom Šaripovom, koja je navela da je Zverev tukao i vređao 2019. godine, posle čega joj je dva meseca stalno pisao u želji da popravi vezu i izbegne javni skandal.

On je u svom tekstu i intervjuu spomenuo i Novaka Đokovića, kao tenisera koji takođe želi da se ATP pobrine da se više govori o nasilju, porocima, mentalnom zdravlju, kako bi se sve anomalije i problemi sprečili.

„Narativ se možda menja. Tokom meča za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, komentatori na NBC-ju i Olimpijskom kanalu su se detaljnije pozabavili optužbama za nasilje, nego što je to ranije učinjeno na američkoj televiziji. Nakon što je voditeljka iz studija sažela optužbe Šaripove između setova, komentatori Mari Kariljo i Deren Kejhil kritikovali su nedostatak akcije ATP-a“, napisao je Rotenberg.

Pitanje je da li ATP želi samo da probleme zataška, ili da ih reši, a Olga Šaripova je zbog svog izlaženja u javnost imala probleme kada se vratila u Moskvu.

Nije mogla da se zaposli, odbijali su je na razgovorima za posao kada su čuli da iza sebe ima traumatično iskustvo sa Zverevim.

„Kada su videli šta sam govorila, reagovali bi u stilu ‘oh, previše je problema sa ovom devojkom’. Sada radim u dobroj kompaniji sa sjajnim ljudima, ali ne želim da otkrivam gde radim. Uživam u svom poslu i idem kod psihologa. Zvereva samo želim da pitam zašto ne može da kaže istinu. Ne radi se o meni, već o njegovom životu, treba da bude iskren prema sebi. Mnoge devojke u ovim situacijama ćute, ne govore jer se plaše komentara, osude i priče da to nije istina. Samo sam htela da pokažem da nije teško govoriti o tome, ako znaš da si rekao istinu i da nisi loš čovek, i da nisi zaslužio ovako nešto“, zaključila je Šaripova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Komentari

Vaš komentar