Vimbldon
Foto: EPA-EFE/AELTC / Thomas Lovelock / POOL

Da li ste spremni za Vimbldon? Šta god da se desi prisustvovaćemo istoriiji, a Nova.rs se pobrinula da za vas direktno iz Londona obezbedi sve detalje, informacije, brojne intervjue i sve ono što ne bude u prenosu.

Grafika: Slađana Đermanović

Imaćete prave i proverene informacije, a na jednom mestu ćete moći da pročitate sve od izveštaja, analiza, istorijskih rezultata, zanimljivosti do uobičajenog dana tenisera i anegdota koje su obeležile turnir.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Nova.rs ove godine bila na Australijan openu i Rolan Garosu, došao je red i na Vimbldon, po mnogima najprestižniji teniski turnir na svetu.

Ove godine će biti po mnogo čemu specifičan, od toga da nema više ležerne nedelje do toga da bi mogao da bude zapamćen u istoriji kao jedan od onih koji su odlučili GOAT trku između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala (Španac trenutno ima dva grend slem trofeja više od srpskog asa).

Zavirite sa nama na treninge koliko to bude moguće, pogledajte kako izgleda čuveni vimbldonski kompleks, šta kažu Srbi u Engleskoj, kako izgleda dan novinara na jednom grend slemu…

Moći ćete da čujete izjave sa lica mesta i poruke teniskih legendi. Vimbldon je počeo za Nova.rs, a sve će biti utoliko spektakularnije kada konačno čujemo i navijače na tribinama.

Bićete u prilici da vidite sve one stvari koje se ne viđaju toliko često, da iz dana u dan saznajete kako izgleda sve na jednom od najvećih turnira.

Vimbldon još uvek niste videli iz ovakvog ugla, a sigurni smo da ćete uživati barem koliko i mi.

Da se ponovo viče „dobra“ zbog tenisa, a ne samo zbog rakije. Uzdravlje.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO Barbara Šet o rivalstvu Đokovića i Nadala i značaju da Novak ostane prvi

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare