Novak Đoković je, po uspešnom završetku Vimbldona i šeste titule u Londonu, dao sebi oduška i ovaj uspeh proslavio u odabranom društvu.

PROČITAJTE JOŠ...

Prvi reket sveta je po završetku svog meča prisustvovao i finalu Evropskog prvenstva koje je odigrano na Vembliju, nakon čega je usledila proslava u restoranu.

Pored Đokovića za stolom se našao i Zvonimir Boban, čuveni hrvatski fudbaler, kao i italijanski trener Fabio Kapelo, te nekadašnji reprezentativac Irske, Robi Kin.

Podsećamo, Đoković je u finalu Vimbldona sa 3:1 bio bolji od italijana Matea Beretinija, dok je u finalu Evropskog šampionata Italija posle boljeg izvođenja penala savladala Englesku sa 3:2, nakon što je posle 120 minuta igre rezultat bio 1:1.

Najbolji reket sveta je ovom pobedom izjednačio rezultat Rafaela Nadala i Rodžera Federera i postao treći teniser sa 20 osvojenih grend slem titula, pa mu još jedna nedostaje da se osami na čelu liste igrača sa najviše osvojenih titula u istoriji „belog sporta“.

Ubrzo posle finala su se oglasili Rodžer Federer i Rafael Nadal, nakon čega je Nole odgovorio i Švajcarcu i Špancu.

Novaku su na velikom uspehu, između ostalih, čestitali Ronaldo i Denver Nagetsi, potom Tom Brejdi, Luka Dončić, srpske sportiste je ostavio u transu, a upravo trans je možda i najbolja reč kojom bi moglo da se opiše kako su strani mediji opisali Đokovićev rezultat.

Snimke je zabeležio i podelio italijanski biznismen, Andrea Rejtano:

BONUS VIDEO: Đoković daje reket devojčici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare