Ceremonijal dodele pehara Vimbldona obeležila je i jedna neprijatnost, u kojoj je akterka bila ambasadorka Srbije u Londonu, Aleksandra Joksimović, a o njoj ne prestaje da se piše na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ

Dok je Novak razgovarao sa kraljevskom porodice, Aleksandra Joksimović je pravila upadice, u želji da i ona čestita Đokoviću na tituli.

Ispostavilo se i da Novak ne zna o kome se radi, ali je ambasadorka bila uporna da se predstavi, ne želeći da sačeka kraj razgovora Đokovića sa domaćinima.

„Mogu li ja da čestitam? Ja sam ambasadorka Srbije“, rekla je dok je pružala ruku Novaku, koji se naposletku i rukovao sa njom.

Najčešće se na ovom mestu razgovara isključivo sa članovima kraljevske porodice, a kako Englezi toliko drže do pravila sasvim je jasno zbog čega se Novak poneo baš tako i zašto je trebalo sačekati kraj razgovora.

Mnogi su se na društvenim mrežama zapitali ko je postavljen za ambasadora Srbije, radi se o diplomiranom pijanisti i magistru političkih nauka, a mnogi su se i zbog stavki u biografiji zapitali kako je moguće da je napravila ovakav kiks, i to pred televizijskim kamerama.

Tviteraši nisu bili milostivi prema Joksimovićevoj, koja je bila na „udaru“ montaža i revoltiranih komentara.

BONUS VIDEO – Novak u ćaskanju sa Kejt Midlton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)