Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Korentan Mute, francuski teniser, došao je u sukob sa ocem grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa, Apostolosom, tokom egzibicionog UTS turnira u organizaciji Patrika Muratoglua.

Mute, koji je na 75. mestu ATP liste, čini se da je i bukvalno shvatio da na UTS (Ultimate Tennis Showdown) igrači mogu da se ponašaju slobodnije, pa je došao u verbalni duel sa ocem grčkog tenisera.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, na UTS turniru igra se po sistemu od četiri četvrtine po deset minuta, sa dvominutnom pauzom između, a igrač koji osvoji više poena dobio je četvrtinu.

Mute je vodio sa 2:0 u četvrtinama, ali je izgubio nerve i tokom poslednje četvrtine je ušao u sukob sa Stefanosom Cicipasom, jer je smatrao da se njegov otac nekorektno ponaša prilikom servisa.

Došlo je do verbalnog okršaja, morao je da interveniše i sudija i zamili tenisere da nastave da igraju.

„Ne bih da pričam o Stefanosu, jer je on dobar momak, ali njegov otac je glup, svi misle da je on glup. On priča dok ja serviram, sve vreme to čini. To je klasično nepoštovanje“, ljut je Mute.

Cicipas je uspeo da izjednači na 2:2 i potom dobio taj-brejk.

„Imao sam iskustva sa sličnim situacijama ranije. Ne bih ništa da kažem, ali ne vidim da postoji bilo kakav problem. Moj otac pokušava da me ohrabri pre servisa, nije neko ko prekida druge dok to čine. Mislim da je moj protivnik od muve napravio medveda“, rekao je Cicipas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar