Tipsarević ne otkazuje turnir uprkos koroni

Tenis 27. jun. 202014:47 > 14:52
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Janko Tipsarević, organizator "Šampionata Istočne Evrope", oglasio se nakon što su dva učesnika teniskog turnira zaražena koronavirusom.

Bivši spski teniser naglasio je da će turnir biti nastavljen uprkos pozitivnim rezultatima na koronavirus Brkića i Šabanova.

PROČITAJTE JOŠ

„Tokom trajanja turnira nismo imali slučajeve da nam se neko požalio da ima simptome korone. Naravno, zbog sveopšte situacije i pored svih mera bezbednosti koje važe kod nas, svima savetujem da urade test, a obaveza je da bilo ko ako posumnja da je zaražen, to prijavi, prekine da učešće do dobijanja rezultata i bude u izloaciji. Sada počinju dve ženske nedelje turnira u kojem učestvuju sve devojke koje se apsolutno osećaju zdravo i koje nisu imale kontakt da nekim ko je pozitivan na Covid 19“, rekao je Tipsarević i dodao:

„Što se tiče Brkića i Šabanova tokom trajanja turnira nije postojala indicija da su zaraženi. Po povratku sa turnira pojavili su se simptomi i test je pokazao da su pozitivni. Kad su u pitanju ljudi koji su imali kontakt sa njima tokom boravka u Beogradu testirani su, a rezultati testa su negativni“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar