Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Izazvao lavinu komentara.

Amerikanac Tenis Sandgren, pokrenuo je haos na društvenim mrežama nakon jednog naočigled bezazlenog komentara na račun povlačenja Rafaela Nadala sa Vimbldona.

PROČITAJTE JOŠ

Španac je izazvao pravi šok kada je u četvrtak uveče na konferenciji za medije saopštio da zbog povrede na abdomenu ne može da igra i da mora da se povuče sa turnira.

Nadal je trebalo da igra protiv Nika Kirjosa u meču za finale, ali do tog susreta neće doći.

Zbog brojnih problema sa povredama uprkos kojima je igrao u poslednje vreme Nadal je izazvao brojne sumnje u vezi istih, pa nije mali broj onih koji mu ne veruju.

Upravo zbog toga je i Sandgren postavio to pitanje na Tviteru.

„Pitam se da li bi Rafa izašao na teren protiv bilo koga drugog, da nije Kirjos rival“, bila je Tenisova poruka na društvenim mrežama.

Sandgren je verovatno mislio na istoriju između Kirjosa i Nadala pošto je Australijanac često prozivao Španca zbog dugih priprema za servis i protekciju kod sudija, a znao je i da ga provoira tokom međusobnih duela u prošlosti.

Usledila je i lavina komentara i napada na Sandgrena koji je ubrzo morao da objasni na šta je tačno mislio.

„Samo sam znatiželjan, prokletstvo, frustriran sam što nećemo gledati ovaj meč“, napisao je Sandgren.

Amerikanac je inače bio jedan od najglasnijih u odbrani Novaka Đokovića tokom skandala u Australiji kada je bio uhapšen, a oglasio se i zbog činjenice da prema trenutnom stanju stvari Srbin neće moći da igra na US Openu zbog vakcinacije i napao organizatore grend slema u Njujorku.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković: Kamo sreće da su i na državnim kanalima tako dobre vesti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar