Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Veliki spektakl u Londonu.

Novak Đoković nastavlja pohod ka sedmoj vimbldonskoj tituli i u petak igra veliki meč za plasman u finale.

PROČITAJTE JOŠ

Đokovića na Centralnom terenu očekuje duel sa domaćom nadom Kameronom Norijem oko 15.30, a direktan prenos možete gledati na kanalu Sport klub 1, dok sve detalje sa lica mesta možete pratiti na portalu Nova.rs.

Pre meča srpskog tenisera igraće se i meč ženskog dubla nakon čega se igra jedino muško polufinale.

Srpski teniser je napravio spektakularan preokret u četvrtfinalu kada je posle zaostatka od dva seta i bezizlazne situacije uspeo da preokene i da sa 3:2 dođe do pobede protiv Janika Sinera i plasmana u polufinale.

Tu ga očekuje vrlo dobri i žilavi Britanac Kameron Nori koji igra svoj najbolji grend slem turnir u karijeri.

Nori je u četvrtfinalu posle velike borbe eliminisao Davida Gofana takođe u pet setova, dva puta sustižući zaostatak u meču. To mu je bio drugi put na turniru jer je u drugom kolu igrao pet setova i sa Đaime Munarom.

Imao je i dosta sreće sa žrebom, ali će svakako imati veliki vetar u leđa. Kao domaći igrač će imati ogromnu podršku publike koja će jedva čekati da zviždi Novakiu Đokoviću kao što je to znala da radi u većini njegovih mečeva, a pamti se finale Vimbldona u pet setova sa Federerom.

Kada su u pitanju njihovi međusobni dueli, sastali su se samo jednom, krajem prošle godine na završnom turniru u Torinu gde je Đoković bio ubedljiv i svaldao Norija sa 6:2, 6:1.

Pobednik će u finalu igrati sa Nikom Kirjosom koji je posle šokantnog odustajanja Rafaela Nadala izborio plasman bez borbe.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković i luda proslava fantastičnog poena


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar