Novak Đoković, Novak Djoković, Dragan Džajić, Žarko Paspalj, Veselin Vujović
Srpske legende za Nova.rs: Da li je Novak najveći kada?

Dragan Džajić, Žarko Paspalj, Veselin Vujović, Jugoslav i Anto Vasović, Aleksandar Atanasijević, isto misle: Novak je najveći, neponovljiv.

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/Nemanja Jovanović/Dragan Mujan/Nova.rs/DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

Dvadeset osvojenih grend slem titula, ubedljivo najviše nedelja na vrhu ATP liste, bolji međusobni skor protiv najvećih rivala.

Jasno je da je Novak Đoković GOAT – bez premca kada je istorija tenisa u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

A, da li je u društvu Majkla Džordana, Majka Felpsa, Luisa Hamiltona, Juseina Bolta i Toma Brejdija onaj koji je za stepenik iznad ostalih?

Velikani srpskog sporta saglasni su da je Nole najbolji sportista svih vremena, o čemu možete da čitate i u vikend izdanju novina „Nova“.

U velikoj anketi govore Dragan Džajić, prema mnogima najbolji srpski fudbaler, Veselin Vujović, jedan od najboljih rukometaša u istoriji, slavni Žarko Paspalj, vaterpolo legende Jugoslav i Anto Vasović, odbojkaški as Aleksandar Bata Atanasijević.

„Što se mene tiče, nemam nikavih problema da kažem da je Novak nabolji sportista svih vremena, može da mu se to zvanje dodeli i zvanično“, rekao je, između ostalog, Dragan Džajić za Nova.rs.

Istog stava je i čuveni Veselin Vujović:

„Imao je Novak svojih uspona i padova, to je jasno. Svi možemo da padnemo, ali samo oni pravi uspevaju da se dignu. On je u tome uspeo“, rekao je Vujović.

Da li pred njim treba da se stoji mirno, kakav je sportski „monstrum“, zašto je tenis zavio u crno – narednih dana bićete u prilici da na Nova.rs čitate šta su sve asovi srpskog sporta rekli o Novaku Đokoviću kao najvećem svih vremena.

Bonus video: Poen kojim je Đoković pokorio Vimbldon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare