Novak Đoković sa ocem Srđanom, Foto: Starsport

Nastavlja se saga

Otac Novaka Đokovića, Srđan, ima nameru da vrati teniske terene na Dorćolu, koji su nedavno predati Gradu Beogradu.

Srđan je ovim povodom izdao saopštenje u kom je istakao da je uz razgovor sa porodicom odlučio da ponudi novo partnerstvo Gradu Beogradu i da će uskoro biti poslata i konkretna ponuda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nakon izražene namere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena ‘Novak’ na teniskim terenima ‘Milan Gale Muškatirović’ obaveštavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra.

U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja delatnost kojoj je namenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije.

Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu“, piše u saopštenju Srđana Đokovića, prenosi RTS.

Teniski centar „Novak“ je ugašen 1. juna, kada je sam Novak Đoković saopštio da je odlučio da terene preda Gradu Beogradu.

Đoković nije baš precizno pojasnio i objasnio zašto se odlučio na takvu odluku, a sada je napravljen novi zaokret u priči.

BONUS VIDEO Novak Đoković – Kasper Rud, najbolji potezi finala Rolan Garosa 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare