Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Adrijan Manarino, francuski teniser, žrtva je neverovatnog spleta haotičnih događaja na US Openu.

Duel Francuza i sedmog tenisera sveta, Aleksandera Zvereva, trebalo je da počne u 20.30, ali se početak meča konstantno pomerao!

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je konkretno razlog, ne zna se tačno, ali prema nezvaničnim tvrdnjama, zdravstveni organi grada Njujork nisu želeli da dozvole Manarinu da nastavi da igra turnir, iako je momak već ostvario dve pobede!

Problem je po njima što je bio u kontaktu sa Benoom Perom, koji je bio pozitivan na korona testu, ali to je bilo još pre početka turnira.

U međuvremenu, Manarino je odigrao dva meča, prošao dalje, bio u posebnom balonu unutar postojećeg balona, da bi sada zahtevali od njega da napusti turnir!

Da je tako nešto po sredi moglo se naslutiti iz tvita Miše Zvereva, starijeg brata Aleksandera Zvereva, koji je Eurosportu rekao kako igrači čekaju odluku Vlade Njujorka da li Manarino može da nastavi da igra.

Takođe, brat francuske teniserke Kristine Mladenović je na Tviteru poručio:

„Kada biste samo bili svesni svega što se tamo deševa… To je Netfliks serija. Mislim da ste svesni svega 10 odsto stvari“, napisao je Luka Mladenović.

On je kasnije dodao i da nije verovao da će tako nešto napisati, nazvao je turnir pogrdnim imenom i zavapio da je sve što žele da ih „puste da napuste Njujork i Ameriku“.

Na kraju, stoji da je početak meča pomeren za 23 časa po našem vremenu. Videćemo da li će se to dogoditi…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar