Simona Halep i Toni Juruc
Foto: Screenshot Instagram simonahalep

Prošlo je samo 11 meseci od sada već čuvene svadbe.

Simona Halep će se razvesti od rumunskog tajkuna Tonija Juruca nakon manje od godinu dana braka.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su održali svadbu 15. septembra prošle godine, a već sada nekoliko dana pre prve godišnjice usledile su vesti koje su šokirale mnoge.

Ovu informaciju potvrdio je Juruc, ovaj Rumun je rođen u rumunskom selu Makedonija i mnoge firme nose ime tog mesta. Počeli su da se zabavljaju 2018. godine, ali su sada zajedno odlučili da je bilo dosta.

„Simona i ja smo zajedno odlučili da se razvedemo. Prestanite da insistirate na tome, ovo je moj poslednji javni nastup, za sve ostalo će se pobrinuti moji advokati na najcivilizovaniji mogući način. Hvala vam na razumevanju“, poručio je Juruc.

Daren Kejhil, poznati trener, objavio je fotografiju sa venčanja na kome je bilo 300 gostiju, a mnoge je iznenadilo što Halepova je nosila venčanicu veoma kratko, a onda se odlučila za klasičnu haljinu. Ovaj trend je sve popularniji u poslednje vreme. Juruc je poznati biznismen i vlasnik nekoliko firmi, a rođen u Makedoniji, naselja u Rumuniji nadomak granice sa Srbijom.

Zanimljivo da je svadba pomerena za septembar na insistiranje oca rumunske teniserke Sterea jer je želeo da Simona odigra i US Open, a da onda završava privatne stvari.

Smatra se da je preveliki uticaj na nju imao trener Patrik Muratoglu jer je sa njegovim dolaskom sve postalo znatno drugačije. Naime, odlučila je nedavno da se preseli u Francusku (verovatno u Nicu gde se i nalazi akademija ovog teniskog stručnjaka), a sada je odlučila i da se razvede. Nije poznato zbog čega, ali je Halep odlučila da napravi dve velike životne promene u samo mesec dana.

#social-embed_4

BONUS VIDEO Velika pobeda Hačanova protiv Kirjosa na US Openu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)