Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Serena Vilijams, najbolja teniserka svih vremena, navela je da ne želi da ulazi u polemiku o tom statusu.

Ona se obratila medijima posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa nad Kristi En.

PROČITAJTE JOŠ

Amerikanka je govorila o svojoj popularnosti, odnosno činjenici da je njeno finale prošle godine na US openu protiv Naomi Osake gledalo više ljudi nego finale ove godine između Dominika Tima i Saše Zvereva.

„Mislim da je izgradnja brenda poprilično autentična. Morate da budete autentični. Kupci, ljudi, mediji, pa čak i prijatelji i porodica će videti ako nešto nije stvarno. Ako ste iskreni, ako stvarno volite nešto… Mislim da su to ključne stvari ako želite da izgradite svoj brend“, odgovorila je Vilijams na pitanje „da li će neko moći da izgradi toliki brend kada se penzionišu ona, Rodžer i Rafa“.

Jedno pitanje se odnosilo na GOAT (najveći svih vremena) trku u muškom tenisu, odnosno na mogućnost da Rafael Nadal stigne Rodžera Federera sa 20 trofeja.

„Da… Ne znam. Ne volim da pričam o trci za najvećeg. Znate, za mene je najveći – i uvek će biti najveći – Isus Hrist. To je sve što ću reći. Ja sam, poznato je, veliki obožavalac Rafe. Oduvek sam bila. Mislim da ne možete tako porediti dvoje takvih ‘veličina’. Rodžer… On je Rodžer, mislim da to govori dovoljno“, zaključila je Vilijamsova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare