Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Beograd se ove godine i zvanično vratio na tenisku mapu sveta (nakon Adrija Tura prošlog leta), a pred početak Serbia Opena licitira se koja bi to imena mogla da se pojave u prestonici naše zemlje.

Turnir iz 250 serije se približio i do 22. marta će biti poznat spisak svih učesnika. Najpre se šuškalo o tome da bi Dominik Tim mogao još jednom da zaigra u prestonici Srbije, a sada su isplivala još dva velika imena.

PROČITAJTE JOŠ

Luka Fiorino, jedan od upućenijih teniskih novinara, objavio je da će u Srbiju doći uz Austrijanca i Gael Monfils, te trostruki grend slem šampion Stan Vavrinka!

Podsetimo, nedavno je upravo Đoković najavio da bismo u Beogradu mogli da vidimo neke teniske zvezde.

„Nakon 10 godina imaćemo ponovo turnir u kategoriji 250. Nadam se da će neke stvari da se smire, da se vrati publika bar u nekom kapacitetu. Već imamo potvrđena velika imena, ne smem da ih otkrivam za sada, ali uskoro ćemo i o tome. Biće to teniseri iz samog svetskog vrha. Nadam se da će Srbija uživati u kvalitetnom tenisu“, oduševio je Novak.

Švajcarac je trenutno 20. igrač sveta i važi za jednog od retkih tenisera koji je u poslednjih 15 godina uspevao da osvoji neki grend slem trofej pored „velike trojke“.

Monfils je 12. na planeti, a poznat je po atkraktivnim potezima i čestim maratonskim mečevima.

Turnir u Beogradu će igrati od 19. aprila do 25. aprila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar