Foto: Screenshot Twitter/ Wide World of Sports

Derbi prvog dana Australijan opena između Denisa Šapovalova, 12. tenisera sveta, i mlade nade "belog sporta" Janika Sinera obeležila je svađa Kanađanina sa sudijom u stolici.

Nakon završenog četvrtog seta i tri sata i četiri minuta provedenih na terenu Šapovalov je zatražio od glavnog arbitra da ode do toaleta koji je odbio da mu to dozvoli!

Usledila je oštra svađa sudije i tenisera.

PROČITAJTE JOŠ

Kanadski as je već krenuo da izlazi sa terena, a onda je morao da se vrati na stolicu jer mu je arbitar zapretio.

„Šta će se desiti ako odem? Šta će se desiti? Da me nećeš diskvalifikovati? Uriniraću u gaće“, vikao je ljutito Kanađanin, dok se odgovor arbitra nije čuo u prenosu, ali se moglo pretpostaviti šta govori po reakciji igrača.

U jednom momentu je sudija u stolici odlučio da mu kaže da će razgovarati sa supervizorom, na šta je Šapo uzvratio kao iz topa.

„Pozovi supervizora, pa mi javi. Uriniraću u flašicu, dok on dođe ja bih već bio gotov. Šta sad ne dozvoljavate igračima da mokre?! Ne razumem ovo pravilo. Možeš da računaš to kao moje vreme za fizioterapeuta, nije me briga“, vikao je besni Šapovalov.

Kanađanin sa samo 21 godinom već ima pravu istoriju sukoba sa glavnim arbitrima, pa je u Dejvis kupu pogodio sudiju loptom. Jeste to bilo nehotice, ali je bilo iz sve snage, pa se nakon toga izvinjavao. Ipak, bio je diskvalifikovan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar