Foto: REUTERS/Susana Vera

Čuveni snukeraš Roni O'Saliven kaže da ume da zabavi svoju publiku, a u tom kontekstu je spomenuo i Novaka Đokovića i Lionela Mesija.

O’Saliven je nedavno osvojio Grand pri, kao svoju 38. titulu u karijeri, ali je govorio posebno o energiji koja ga prati.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razlika kad ne igram kako treba i atmosfera kad igram dobro… Potpuno drugačija energija, lepo je doneti to na jedan događaj, kako navijačima, tako i samoj igri. Verujem da samo nekoliko sportista ima tu sposobnost da vas drži zaintrigiranim. Momci poput Tajgera Vudsa, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Lionela Mesija… Verujem da zato, kada ja igram, ljudi i vole da me gledaju“, rekao je O’Saliven.

To nije prvi put da je čuveni snukeraš spomenuo prvog tenisera planete. Radio je to i ranije, posle finala sa Markom Selbijem, dobijenog prošle godine u poslednjem frejmu.

„Ne bi trebalo da sam ovde. Ili je dobro, ili loše, ali morate da nađete taj Đokovićev nivo. Genij i dobra igra ne donose titule, morate da budete smireni, nešto kao Đoković“, rekao je tada O’Saliven.

Roni O’Saliven, Foto: Reuters

BONUS VIDEO: Komična scena Novaka Đokovića, imao minut da se pripremi za uključenje pa napravio šou

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar