Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Aleksandar Zverev je poražen od Janika Sinera na Rolan Garosu, ali Nemac je posle meča rekao kako je bolestan i da je protiv Italijana igrao pod temperaturom.

Nemac, šesti nosilac na turniru u Parizu, rekao je kako ga muči groznica, a na insistiranje novinara da kaže kolika mu je temperatura, ipak je popustio:

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je 38 stepeni. Prošle večeri i noći bila je 38. Da, baš toliko“, rekao je Zverev, koji je dodao da nema simptome koronavirusa, jer je sa ukusom sve u redu.

PROČITAJTE JOŠ: Siner šokirao Zvereva, Italijan ide na megdan Nadalu

Ipak, rekao je da je svih ovih dana na testovima bio negativan, ali da će se za svaki slučaj, ponovo testirati.

Finalista US Opena je rekao da je prve probleme osetio još posle pobede nad Italijanom Markom Čekinatom.

„Razboleo sam se posle meča sa Čekinatom, tokom noći. Šta da kažem? Potpuno sam bolestan. Ne mogu da dišem, čujete kakav mi je glas. Imao sam tu temperaturu. Nisam u najboljem fizičkom stanju. Mislim da je to imalo efekta na moju igru“, poručio je Saša.

Ipak je morao da čestita mladom protivniku koji je odigrao odličan meč i zasluženo izborio svoj prvi plasmana u četvrtfinale i to na svom prvom učešću u Parizu.

„Da, on igra dobro. Ipak, ja nisam uradio ništa kako je trebalo. Samo sa vraćao loptu u teren i pustio ga da on radi sve ostalo. Lako je udarati lopticu tako snažno kada mu to dozvolite. On je neko ko može da igra vrlo agresivno. Znao sam to. Ipak, da budem iskren, nije trebalo da izađem da igram. Nadao sam se pobedi u tri seta, ali od početka sam znao da nisam sasvim spreman“, zaključio je Zverev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar