Foto: Printscreen Twitter / Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je da je morao da odustane od Indijan Velsa sredinom marta, ali je tome dodao i turnir u Majamiju.

Bik sa Majorke se oglasio nedugo nakon saopštenja organizatora „petog grend slema“ i Tomija Hasa, direktora Indijan Velsa.

PROČITAJTE JOŠ:

Has je rekao da turnir žali što španski as neće moći da igra zbog povrede i da se nada da će se Rafa vratiti dogodine.

„Tužan sam što neću moći da se takmičim u Indijan Velsu i Majamiju. Veoma sam tužan što neću biti tamo. Nedostajaće mi navijači u Americi, ali se nadam da ću se vratiti kasnije u toku godine, kad krene letnji deo sezone“, napisao je Nadal.

On je to naveo uz kraće video snimke na kojima se vidi da trenira, a odustao je od turnira zbog povrede kuka i mišića, od kojih se oporavlja od januara i poraza u ranoj fazi Australijan opena.

„Prošlo je neko vreme otkako sam vam se obratio. Uzeo sam malo vremena da se isključim, počeo sam sa rehabilitacijom, teretanom i fizioterapijama kako su mi rekli lekari. Spremam se da se vratim u najboljoj mogućoj kondiciji“, rekao je Nadal.

Turnir u Indijan Velsu počinje osmog, a završava se 19. marta, dok Majami startuje odmah posle Indijan Velsa i traje do drugog aprila. Rafa bi na Indijan Velsu branio finale u kom se našao prošle godine i zbog toga će ispasti iz Top 10 prvi put posle 18 godina.

BONUS VIDEO: Đokoviću miksuju napitak, reditelj prenosa pomno pratio svaki pokret

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar