Foto: Profimedia

Rafael Nadal je u dobroj formi, što je potvrdio pobedom nad Pedrom Kaćinom u trećem kolu Mastersa u Madridu.

Španac je slavio posle tri sata i šest minuta borbe sa 2:1 u setovima.

„Bilo je dobrih momenata i loših. Našao sam način da pobedim u trećem setu. Pravio sam greške, ali mislim da sam uspeo da budem nepredvidiv. To je promenilo tok meča“, rekao je Nadal posle meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Upitan je i kako se fizički oseća.

„Ne, nisam osećao bolove. Videćemo kako ću se sutra probuditi. Idem dan po dan. Pokušavam da uživam što igram kod kuće, mnogo mi to znači. Nastavljam da sanjam. Sutra je novi dan. Ponovo mogu da sanjam i igram pred sjajnom publikom“, dodao je Nadal.

Ponovo je uhvatio zalet, iako pre tri nedelje nije bio uopšte u dobroj formi.

„Pre tri nedelje sam gubio od svakog klinca u mojoj akademiji, a sada se takmičim protiv tenisera sa ATP Tura. I dobijam mečeve“, istakao je Španac.

U utorak će Nadal igrati poslednji meč dana protiv Jiržija Lehečke.

„S obzirom na to šta se desilo danas, saglasan sam sa tom odlukom. Igranje noću mi daje dodatne sate sna i da se oporavim sutra“, zaključio je Nadal.

Program na glavnom stadionu će otvoriti u 11 časova Danil Medvedev i Aleksander Bublik, potom igraju Iga Švjontek i Beatriz Hadad Maja, dok dnevni program završavaju Karlos Alkaras i Jan-Lenard Štruf. Oko 20 časova na teren će Uns Žaber i Madison Kiz, a potom i Nadal i Lehečka.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar