Foto: AP Photo/Daniel Cole

Novak razočaran porazom

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Alehandra Davidoviča Fokine sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 6:1 u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je imao problema tokom čitavog meča, a u trećem setu uopšte nije ličio na sebe, te je pravio mnogo grešaka.

Nakon meča bio je vidno umoran i razočaran:

„Fizički sam kolabirao. Nije mi se svidelo kako sam se na kraju osećao. Moram da razgovaram sa svojim timom“, rekao je Đoković i dodao:

„Želeo bih da čestitam Alehandru. Bio je bolji igrač. Uspeo je da nađe bolji ritam, mislim u prva dva seta. Očekivao sam da će ovaj meč biti zaista težak, fizička borba i to je bilo. Nažalost, ja sam na kraćem kraju, a moja nedelja se završava ovde. Moram da pokušam da budem optimista i da se, kao što sam rekao, izgradim do Rolan Garosa i tamo gde želim dostignem vrhunac“.

Novak je poznat kao neko ko se nikad ne predaje, a u ovom meču imao je mnogo uspona i padova.

„Uvek sam verovao da mogu da se vratim i pobedim u meču. Ostao sam tamo iako su mnoge stvari bile protiv mene u smislu kako sam se osećao na terenu. Gledano u igri, fizički sam bio daleko od svog najboljeg. Nastaviću i nadam se da ću izgraditi formu za Rolan Garos“, zaključio je srpski as.

Đoković je propustio šansu da osvoji još jedan Masters, koji bi mu bio 38. u kolekciji, a ostaje pitanje na kojim će turnirima na šljaci nastupiti u narednom periodu.

BONUS VIDEO Jori Jošida ima poruku za Novaka Đokovića: Ja ne jede ćevape više

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare